"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 22 » Влада і громадськість
16:40
Влада і громадськість
Поставлені завдання вирішуються

Минулого тижня в населених пунктах Крупичпільської сільської ради відбулася виїзна приймальня райдержадміністрації та районної ради. Керівники району, начальники управлінь та відділів провели особисті прийоми громадян, ознайомилися з роботою закладів соціальної сфери та підвели підсумки їх соціально-економічного розвитку за участю активу територіальної громади.
Значна частина питань до гостей із району стосувалася розв’язання місцевих проблем, зокрема, відсутність фельдшера в Сваричівці й Новому Подолі, а на кутку Замістя – в аварійному стані електроопори. Голова райдержадміністрації взяв їх на контроль для подальшого вирішення.
Мешканці Нового Подолу також просили допомогти відновити роботу магазину райспоживспілки, в якому нині немає ні опалення, ні продавця. Хвилює громаду й стан дороги до кладовища.
Крупичпільські дошкільнята вже кілька років відвідують Бурімський дитсадок, а їх батьки тим часом клопочуться про відкриття дошкільного закладу у своєму селі. За словами заступника голови райдержадміністрації Миколи Коломійця, документація на реконструкцію частини приміщення місцевої ЗОШ під дитячий дошкільний заклад виготовлена, після проведення її експертизи розпочнуться ремонтні роботи. Відкриття дитячого садка планується наступного року.
Відсутність опалення сільського будинку культури, питання, як кажуть, «з бородою». Вирішити його можна було вже давно, але, звичайно, проявивши ініціативу громади. Раніше була можливість за діяльності в районі Фонду соціальних інвестицій, а нині – районної інвестиційної програми. Голова РДА Сергій Рубашка запропонував громаді підготувати проект по його газифікації…
Підводячи підсумки виїзної приймальні, очільник району відмітив, що останнім часом деякі проблемні питання вже вдалося вирішити. Мешканці Крупичполя можуть відвідати райцентр автобусом, маршрут якого відкрито завдяки турботі районної влади. У стаціонарному відділенні для тимчасового або постійного проживання пенсіонерів та інвалідів зроблено систему опалення, газифіковано школу, вирішені питання з підвозу дошкільнят до Бурімського дитячого садочка, включення до державного реєстру прав власності на нерухоме майно по вул. Молодіжна та ряд інших.
Керівництво району переймається проблемами сьогодення сільських територіальних громад та наполегливо працює над їх розв’язанням.
Андрій Грудницький
Переглядів: 468 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук