"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Серпень » 29 » Вітання з Днем незалежності
12:05
Вітання з Днем незалежності
Шановні жителі Ічнянщини!


Щиро вітаю вас із нашим головним загальнонаціональним святом – Днем незалежності України! Наш народ 21 рік вшановує той вікопомний день, відколи здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, терпіння, толерантність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів і крові наших предків.
Незалежність – це не лише можливість самостійно обирати шлях, це ще й необхідність нести відповідальність за свій вибір, готовність до щоденної буденної праці на благо своєї родини, свого рідного села чи міста та своєї країни.
Нехай наші спільні зусилля щодо розвитку України, як правової і вільної держави, приносять вагомі успіхи, а добрі справи будуть міцним підґрунтям для подальшого розвитку демократичного суспільства.
Щиро бажаю вам, дорогі ічнянці, добра й благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, особистих досягнень і звершень задля процвітання країни. Бережімо нашу прекрасну Україну!
Сергій Рубашка, голова Ічнянської районної організації Партії регіонів
Переглядів: 560 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук