"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Березень » 6 » Вітання з 8 Березня
12:06
Вітання з 8 Березня
Зі святом, дорогі жінки!

Щороку весна розпочинається прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Від усієї душі вітаємо всіх славних жінок Ічнянщини зі святом Весни, Кохання, Надії та Краси! Цей день приходить до наших осель з ніжним і прозорим ароматом перших квітів, з чистим подихом весняного повітря, з першими теплими сонячними променями, які зігрівають серця найчарівнішої половини людства веселковими барвами щастя та радості.
Сьогодні у вашій активній позиції, багатогранній діяльності та творчості знаходять яскраве втілення найцінніші якості українського жіноцтва, яке є джерелом мудрості і злагоди в суспільстві. Але, в першу чергу, світлий образ жінки завжди був символом світла, високої культури, добра і милосердя, гармонії й сімейного благополуччя.
Сердечно бажаємо вам, наші дорогі матері, дружини, доньки, сестри, колеги, здоров’я, нев’янучої краси, розуміння та підтримки з боку рідних, близьких, задоволення від здобутків. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття любові дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Хай веселою посмішкою починається кожен ваш день, хай щастям сяють ваші очі. Щодня відчувайте себе коханими, єдиними і неповторними.
Сергій Рубашка, голова районної державної адміністрації
Євген Баранович, голова районної ради
Переглядів: 583 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук