"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Листопад » 18 » Вітання
10:52
Вітання
Зі святом!
Щиро вітаю всіх працівників і пенсіонерів ТОВ Агрофірма «Надія», СТОВ «Крупичпільське», ПОСП «Хлібороб», ПОСП «Ічнянське», ТОВ «Берегиня», громадян-орендодавців цих господарств та всіх аграріїв Ічнянщини із професійним святом – Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік!
Ви обробляєте землю, трудитеся на полях і фермах, робите все для того, щоб наші ниви віддячували за працю добрим урожаєм, щоб був хліб у кожному домі. Незважаючи на суспільно-політичні негаразди і суперечки, ви невтомно працюєте, бережете рідну землю, думаєте про її родючість. І від вашої повсякденної і напруженої праці залежить здоров’я нації, добробут нинішнього та майбутнього поколінь.
Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя та нових вагомих досягнень на врожайних нивах в ім’я зміцнення Української держави!
Низький уклін вам, трударі, за хліб на столах, за самовіддану невтомну працю і вірність обраній справі! Честь і слава вашим працьовитим рукам!
Нехай зростає добробут нашого народу та процвітає благодатна ічнянська земля!
З повагою, Віктор Кияновський, депутат обласної ради, голова правління ВАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»
Переглядів: 973 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук