"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Вересень » 5 » Вітали старожилів
09:43
Вітали старожилів
Вклонитися поважним рокам ювілярів та побажати їм міцного здоров’я приїхали представники від депутата обласної ради Віктора Кияновського. Вони передали поздоровлення та подарунки від Віктора Павловича, який не забуває вітати жителів Ічнянщини з 90, 95 та 100-річними ювілеями.
Іменинники радо зустрічали гостей, ділилися спогадами про події, яких за життя набралося чимало.


Микола Тимошенко родом із смт Дружби, але вже два роки живе у Дорогинці. Брав участь у бойових діях на Далекому Сході. Нині з найрідніших людей у Миколи Михайловича – хрещениця Зоя, яка й забрала старенького до себе в Дорогинку.
– На День Перемоги я приїду у Дружбу, – з оптимізмом в очах говорить Микола Михайлович, на парадному кітелі якого багато нагород та медалей.

Варвара Буць та Парасковія Шкільназ молодих літ працювали у місцевих колгоспах. Мабуть, своєю працею, невичерпним оптимізмом і любов’ю до життя їм Бог подарував довгі роки.
Варвара Миколаївна разом із покійним чоловіком виховала двох дітей, має шість онуків та двоє правнуків. Секрет довголіття, на думку ювілярки, полягає у щоденній фізичній праці та доброму гуморі.

Рід Парасковії Шкільної – чи не найбільший у Крупичполі. У ювілярки було 26 двоюрідних братів. А скільки сестер – навіть не згадає! У Парасковії Дмитрівни три сини, шість онуків та дев’ять правнуків.

Світлана Цюпка
Переглядів: 469 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук