"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Січень » 20 » Вирує культурне життя у Южному
09:54
Вирує культурне життя у Южному

На свята в будинку культури завжди людно. Двічі на тиждень збираються на репетиції учасники художньої самодіяльності. Відшукуємо пісні через Інтернет, записуємо, прослуховуємо. Допомагає нам у цьому художній керівник із Дмитрівки Володимир Шкарлат. Це талановита людина: сам пише музику до віршів місцевих поетів, народжує пісні. До кожного свята він пропонує нам нові пісні.
Не стали винятком і новорічні свята. 31 грудня вітали односельчан із овим роком, а на Щедрий вечір «водили козу з Маланкою». Маланка, цигани, коза, дід, лікар, Солоха, звіздар, козаки й козачки – артисти майстерно виконували свої ролі. Побували в Парафіївській селищній раді та ПАТ «Блок Агросвіт», а потім привітали працівників ПСП «Фортуна», жителів рідного села. Кругом нас гостинно приймали. Учасники дійства щиро зичили добра й любові, віри й надії в мирне майбутнє України.
Велика подяка за підтримку та за розвиток художньої самодіяльності директору ПСП « Фортуна» Івану Пащенку та селищному голові ОТГ Валентині Карпенко.

Тетяна Таран, учасниця художнього колективу «Оберіг»
Фото Миколи Тарана
Переглядів: 467 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук