"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 6 » Випускники Іваницької школи: шість плюс одна
10:53
Випускники Іваницької школи: шість плюс одна

27 травня в усіх загальноосвітніх закладах району пролунали останні дзвоники. Шість хлопців і одну дівчину випустила цього року Іваницька школа. Але це не завадило їм покружляти в романтичному вальсі: до танцю гарні парубки-одинадцятикласники запросили й школярок з 9-го та 10-го класів.
В історії школи тут найменше випускників. Якихось десять років тому атестати про середню освіту тут отримали 68 школярів. Нині в альма-матер навчається 151 учень, зокрема 16 першачків. Це місцеві дітлахи та із Загону, Зоцівки, Купини. До речі, з нового навчального року здобувати знання прийдуть шістнадцять першокласників.
На адресу випускників лунали щирі напутні слова та вітання Михайла Щербини – від імені батьків, начальника відділу освіти і спорту Парафіївської селищної ради Петра Маслака, головного лікаря Іваницької лікарні Олександра Лещенка, голови профкому ПрАТ «Нива Плюс» Лариси Сергієнко, настоятеля місцевої Свято-Геогіївської церкви УПЦ КП отця Михайла.
Книгу Олесі Реути «Ічнянці в АТО. Сто бійців» передав випускникам головний освітянин новоствореної громади Петро Маслак від імені обласного депутата Віктора Кияновського. Очільниця громади Валентина Карпенко подарувала випускникам і школі книги «Оживає минувшина» від фонду Віталія Шевченка. Валентина Федорівна також повідомила, що селищна рада турбуватиметься про матеріальне забезпечення школи: 1,5 млн. грн. буде виділено на заміну вікон та стільки ж – для нових вікон та ремонту даху в місцевому дитсадочку «Сонечко».
Хвилиною мовчання вшанували пам`ять земляків, загиблих в зоні АТО Станіслава Кривоноса та Володимира Моісеєнка . Від громадських організацій «Підприємець Ічнянщини» та «Спілки учасників бойових дій у зоні АТО Ічнянського району» Сергій Петраускас вручив закладу подяку за активну патріотичну позицію та участь у благородній справі, зазначивши, що воїни відчували допомогу та підтримку школярів на фронті.
Останній дзвоник пролунав … З грамотами, похвальними листами, квітами, радістю та смутком учні вирушили на канікули та у доросле життя.
А дитинство одинадцятикласників відлетіло у височінь разом і з кольоровими кульками, які вони випустили у небо.
Світлана Цюпка
Фото Андрія Грудницького
Переглядів: 648 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук