"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 27 » Випускний в Іваницькому дитсадку
15:00
Випускний в Іваницькому дитсадку

Нещодавно у садочку «Сонечко» (завідувач Наталія Середа) відбувся випускний. Працівники закладу: вихователі Ірина Голда, Любов Зозуля, Вікторія Луковина, Тетяна Ковтун, Тетяна Прокопець, музичний керівник, няні та інші працівники закладу – чуйні, доброзичливі спеціалісти, навчили і виховали не одне покоління майбутніх школярів.
Великий запас знань і умінь, зусиль потрібно прикласти, щоб привити діточкам любов до праці і виховати почуття прекрасного. Незліченна кількість заходів на різну тематику проведена у стінах дитсадка та останній найдовше буде у пам’яті шестиліток, батьків і гостей, які були присутні в залі.
Усі затамували подих, коли до зали входили парами маленькі випускники. Слова вдячності лунали з їхніх вуст на адресу всіх, хто за ці роки навчав їх у рідному «Сонечку». Маленькі хлопчики та дівчатка декламували вірші, співали пісні, танцювали. Був і випускний вальс, виконаний по-дитячому поважно, що вразило всіх присутніх.
Усі розуміли, скільки праці, любові, терпіння потрібно, щоб навчити маленьких, вертких «непосид» всьому цьому прекрасному.
Ганна Йовса, с. Городня
Переглядів: 429 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук