"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 25 » Випалювати рослинність заборонено!
15:44
Випалювати рослинність заборонено!
У зв’язку зі встановленням вітряної весняної погоди значно зросла загроза виникнення масових лісових пожеж, які можуть набути характеру надзвичайної ситуації з відповідними наслідками.

З метою забезпечення належного протипожежного захисту лісів району від пожеж голова РДА Григорій Герасименко 6 березня підписав розпорядження «Про заборону випалювання рослинності або її залишків та забезпечення протипожежних вимог на території лісового фонду в Ічнянському районі».
У розпорядженні йдеться про заборону випалювати рослинність або її залишки на сільгоспугіддях та в смугах відводу автошляхів, залізниці та дотримання протипожежних вимог на території лісового фонду в районі.
Усім лісогосподарським підприємствам доручено розробити та затвердити мобілізаційно-оперативні плани залучення сил і засобів на випадок ліквідації великих лісових пожеж; забезпечити поновлення і збільшення технічних засобів пожежогасіння; посилити контроль за дотриманням протипожежних вимог. У період пожежної небезпеки –заборонити відвідування населенням лісів, в’їзд до них транспортних засобів.
Ічнянському РВ УМВС України – вжити заходів щодо виявлення фактів та розкриття випадків лісових пожеж і випалювання рослинності та її залишків, розшуку винних осіб і притягнення їх до відповідальності.
Ярослава СЕРЕДА
Переглядів: 445 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук