"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 3 » Вікторія Коломієць стала «Міні-міс 2015»
14:32
Вікторія Коломієць стала «Міні-міс 2015»

У День молоді сім юних принцес демонстрували свій творчий потенціал, красу та грацію – змагалися за титул «Міні-міс-2015». Залу районного будинку культури заповнили батьки, вчителі та знайомі, які прийшли підтримати учасниць – учениць третіх-четвертих класів міських шкіл №3,4 та гімназії. Конкурс складався з п’яти етапів, у кожному з яких юні дарування представляли себе та свою майстерність.
Представляючись, маленькі леді оригінально розповіли про свої захоплення й мрії, блискуче впоравшись із першим завданням. Під час конкурсу «Наша Україна очима дитини» учасниці передали в малюнках свою любов до рідної країни.
Виконуючи пародії дівчатка продемонстрували неабияку артистичність, перетворившись на відомих зірок естради. На сцені виступали Вєрка Сердючка (Анастасія Гребенюк), Глюкоза (Ілона Скрипка), Алла Пугачова (Ольга Гунька), Оля Полякова (Богдана Кузуб), Наташа Корольова (Анна Обітоцька). Олександра Окопна заспівала пісеньку з мультика «Принцеса Софія», а Вікторія Коломієць інтерпретувала вірш «Наша Таня громко плачет».
У випробуванні «Молоді таланти» конкурсантки вразили всіх: у танцях і співах розкрили багатство фантазії та проявили творчий підхід. Зокрема, Саша зіграла на піаніно, а Віка продемонструвала своє рукоділля: представила для перегляду вироби з бісеру та паперопластики, а ще подарувала журі букет маків, виготовлений власноруч.
Експерти краси оцінювали візитки, творчі номери, вміння приготувати сніданок для мами, а також позитивну енергетику та красу дівчаток. Глядачі з великою цікавістю спостерігали за кожним завданням, запропонованим ведучими конкурсу Любов’ю Пітель та Ігорем Швецем.
Свою творчість конкурсанткам і глядачам подарували й хореографічний ансамбль «Маленькі бешкетники» та молоді вокалісти Вікторія Клунко, Ігор Швець, Артем Приз, Валерія Борисова, Аліна Васильченко, Андрій Копил.
Визначення переможниці та розподіл номінацій стало найскладнішим завданням для журі, адже достойними були всі дівчатка. Але вирішальна мить настала. Члени журі, начальник відділу культури і туризму РДА Ірина Пелешук та директор районного будинку культури Ігор Васильченко, оголосили ім’я найкращої та присвоїли титули учасницям.
У довгій боротьбі за корону Олександра Окопна стала переможницею в номінації «Міні-міс Скромність», Ольга Гунька завоювала титул «Міні-міс Чарівність», Анастасія Гребенюк – «Міні міс Талановитість», Богдана Кузуб – «Міні-міс Ніжність», Ілона Скрипка – «Міні-міс Привабливість», Анна Обітоцька – віце-Міні-міс-2015. А перемогу здобула Вікторія Коломієць. Саме вона протягом року носитиме звання «Міні-міс-2015» Корону їй одягнув володар титулу «Містер Ічні-2014» Олександр Стрижак.
Депутат обласної ради Віктор Кияновський та підприємець Марина Паронко потурбувались про подарунки та квіти конкурсанткам. Спонсори заходу надали можливість дітям відчути турботу та щирість дорослих.
Перші сходинки до підкорення вершин краси подолано. Тож нехай дівчатка впевнено крокують і знають, що вони – найкращі.
Світлана Цюпка
На фото: Сім принцес змагалися за корону
Переглядів: 776 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук