"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Січень » 16 » Відсвяткували
20:49
Відсвяткували
Святковий настрій від юних талантів

Вихованці Ічнянського районного будинку дитячої та юнацької творчості старанно працювали не тільки під час навчального процесу, а й зимових канікул. Вони брали активну участь у різних новорічних заходах та концертах, відточуючи свою майстерність.
Гуртківці художньо-естетичного напрямку і активісти міської ради старшокласників вже з 26 грудня дарували Новорічні віншування учасникам сесії районної ради. А 29 – створили святковий настрій дітям працівників ПАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», який є генеральним спонсором позашкільного закладу, театралізованим дійством «Пригоди казкових героїв у Новорічну ніч».
3 січня вихованці будинку творчості стали учасниками розважальної програми «Новорічний калейдоскоп». Солісти вокальної студії привітали всіх гостей піснями та налаштували на веселий відпочинок. Порадували глядачів своїми запальними танцями члени гуртків хореографічного та «Дивограй».
Несподіваним сюрпризом для наймолодших глядачів стала поява на святі казкових персонажів: доброзичливих Забавки і Витівки, смішних Маші і Ведмедя, експресивної Баби Яги, неперевершеної Снігової Королеви, капосної Бешкетниці, корисливого Розбійника та надзвичайно переконливих Діда Мороза і Снігуроньки.
Завдяки спонсорській допомозі приватних підприємців Ольги Шишко, Віталія Дахна та Алли Шульги мішок Діда Мороза був наповнений подарунками вщерть і кожна дитина на святі не залишилася без солодощів.
Новорічні виступи юних артистів продовжилися п’ятого січня – для дітей військовослужбовців в/ч А-1479. А закінчилися одинадцятого – вітальними колядками та щедрівками.
Світлана Цюпка
Переглядів: 478 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук