"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Листопад » 27 » Відроджуємо традиції народу
16:43
Відроджуємо традиції народу

У виховній роботі Івангородської ЗОШ особлива увага приділяється військово-патріотичному вихованню. За останній час в школі проведено ряд основних загальношкільних заходів: «Ми за мир на всій Землі», «Цвітеш ти пишно, земле моя мила, ти не окраїна, ти – Україна!», «Слався, слався на весь світ, рідна наша мово!».
Цікаво й змістовно пройшло у школі святкування до Дня миру. На загальношкільній лінійці учням розповідали про ціну миру на землі, про те, як важливо зрозуміли, що майбутнє світу залежить від наших справ і думок, від нашого доброзичливого ставлення один до одного.
Насиченою, емоційною була програма козацького свята, приурочена до Дня захисника України, кульмінацією якого стало частування всіх присутніх смачним, запашним, справжнім козацьким кулішем, який уміло приготували славні козаки – учителі школи – Олександр Бражник та Олексій Залізний.
А нещодавно ми святкували День української писемності та мови «Слався, слався на весь світ, рідна наша мово!», який підготувала учитель української мови та літератури Галина Бородич. У ході свята звучали рядки поезії (конкурс на кращого декламатора), українські пісні, прислів’я, народна мудрість, легенди про мову. Учні школи активно готувались до свята, випустили стінгазети, в яких висвітлили красу і неповторність рідної мови. Переможці конкурсу за декламування та кращу стінгазету були нагороджені дипломами.
Ольга Чередниченко, заступник директора з виховної роботи Івангородської ЗОШ
Фото Тетяни Чайки
Переглядів: 447 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук