"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Жовтень » 10 » Відлуння свята
15:54
Відлуння свята
Життя, освячене любов’ю до дітей
У чарівну пору золотого падолисту приходить учительське свято. До районного будинку культури стікалися живі потоки з різних шкіл Ічнянщини. Це ті, що мають талант любити дітей: навчають, організовують їх дозвілля і всебічний розвиток, готують смачні сніданки, створюють затишок…
– Школа – це те місце, де дитина знаходить друзів, де пробуджується в неї жага до знань. Вчительська праця є однією з найблагородніших, від неї залежить майбутнє України, якій вкрай потрібен інтелектуальний потенціал. Районна влада підтримує освітян у їхній високій місії. Ви заслуговуєте найкращих слів подяки і найпочесніших нагород, – наголосив у вітальному слові голова райдержадміністрації Сергій Рубашка.
Голова районної ради Євген Баранович додав, що це свято працівників і дошкільних, і позашкільних закладів, і тих, хто забезпечує тепло і затишок, тож усім побажав нових творчих здобутків. Почесними спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради з нагоди професійного свята були нагороджені Тетяна Левицька, Юлія Семенах, Олена Андрійко, Ніна Мороз, Наталія Рощупкіна.
Естафету нагороджень продовжили начальник відділу освіти Микола Небеський та голова РК профспілки працівників освіти Віра Савченко. Подякувавши ветеранам педагогічної ниви за десятки відданих їй років життя, вручили квіти і подарунки сімнадцятьом із них. За особливі заслуги у навчанні та вихованні підростаючого покоління отримали почесні грамоти відділу освіти Тетяна Данилець, Тетяна Загребельна, Ярослава Мартиненко, Ірина Кириченко, Людмила Куксенко, Тетяна Потієнко, Надія Косенко, Тетяна Писана, Наталія Кичай та багато інших.
Почесною грамотою ЦК профспілок працівників освіти і науки України нагородили голову профспілкової організації Южненської школи Ніну Топчій, а грамотами комітету Чернігівської обласної організації профспілки – Антоніну Борщ, Аллу Кириченко, Олену Федірко, Людмилу Огієнко. За участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах трудовий колектив ДНЗ №3 м. Ічня отримав Подяку Управління освіти і науки Чернігівської ОДА та Чернігівської обласної організації працівників освіти і науки України.
Письменник живе в своїх книгах, художник – у полотнах, а вчитель – у своїх учнях. Освітяни Ічнянщини приймали музичні вітання від талановитої молоді. Народний театр естради «Камертон» та шоу-балет «Розмаїття» з Прилук дарували задушевні пісні й запальні танці.
У залі де-не-де виднілися широкі чоловічі плечі. В основному – чарівні жіночі голівки. Недарма слово «освіта» жіночого роду, як і мама, вчителька, школа.
Наталія Черненко
Переглядів: 500 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук