"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Червень » 27 » відлуння свята
12:33
відлуння свята
Краса врятує світ

День молоді жителі міста святкували два дні поспіль. За сприяння та підтримки голови Комітету розвитку «Полісся», керівника «Київжитлобуду», депутата Київської міської ради чотирьох скликань Михайла Голиці, 23 червня ічнянці змогли побувати на святковому шоу. А логічною крапкою завершення Дня молоді стала конкурсно-розважальна програма «Міс Ічнянщина-2012, яка відбулася 24 червня.
Молоді від Михайла Голиці

Не лише молодь, а й представники старшого покоління прийшли на площу Перемоги: хто – танцювати, а хто послухати виступи молодих естрадних виконавців та порадіти за активне молоде покоління. Впродовж дискотеки бажаючі могли посмакувати попкорном, солодкою ватою, виграти призи та порозважатися на атракціонах.
Голови РДА Сергій Рубашка та районної ради Євген Баранович привітали ічнянців з Днем молоді – святом юності, енергії та оптимізму. Потім глядацьку увагу заполонили молодіжні естрадні гурти. Зокрема, мені випала нагода поспілкуватися у перерві між концертною програмою зі співачкою, композитором та лауреатом міжнародних конкурсів пісні, викладачкою Київського університету культури Анною Волошиною. Ічнянська гостя розповіла, що їй дуже сподобалася енергійна весела місцева публіка.
Заслужена артистка України, співачка та доцент кафедри естрадного вокалу Київського інституту культури Інеш Кдирова кілька років тому теж співала для наших земляків на Дні молоді в Ічні. Тому ця зустріч для співачки стала немовби побаченням із давніми друзями. Інеш заспівала для глядачів нові та вже знайомі їм пісні.
Ічнянців радували виступи гуртів HBB та D. Lemma. Молодіжна дискотека тривала більше двох годин, але час сплинув швидко. Сподіваємося, що це не остання зустріч ічнянців із відомими виконавцями.
«Міс Ічнянщина-2012»

Мабуть, вперше за останні роки, на міському стадіоні у День молоді не було спортивних ігор, які проводилися щорічно. А старше покоління пам’ятає і конкурси перукарів та на кращу фотомодель, і показ мод місцевих закрійниць, і виступи естрадних колективів району… Всіх навіть не згадаєш! Але, це в минулому. Нині великою популярністю користується конкурсно-розважальна програма «Міс Ічняночка», яка протягом двох останніх років стала загально-районною, тому й назва змінилася на «Міс Ічнянщина».
Цього року в конкурсі на здобуття головного титулу брало участь сім молодих, красивих, розумних учасниць: Юлія Василенко та Аліна Васильченко з Ічні, Марія Гончаренко та Марина Дорошенко із Монастирища, Яна Педора з Бурімки, Євгенія Скрипка з Парафіївки, Тетяна Савка з Іржавця. Обрати найкращу з них у залі РБК зібралося чимало глядачів.
Конкурс проходив у кілька етапів. Учасниці демонстрували свої творчі здібності, інтелект. Конкурсантки з гідністю витримали випробування й довели глядачам, що кожна з них не тільки гарна дівчина, а й цікава яскрава особистість зі своїм неповторним світосприйняттям. Журі, на чолі із заступником голови районної ради Зоєю Присяжнюк, оцінило виступи кожної з учасниць і визначило «Міс Ічнянщина-2012». Нею стала чарівна Аліна Васильченко. Інші конкурсантки теж отримали почесні титули. Не забули привітати красунь і спонсори свята. Ми теж приєднуємося до привітань. Бажаємо вам, шановні дівчата, чистих рос, мудрої думки і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі й знайте, що кожна з вас – найкраща.
Микола Смілик
Переглядів: 514 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Яна  
0
Плохо что нету фото с Міс и Концерта sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук