"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Травень » 23 » Відлуння свята
10:52
Відлуння свята
Таланти твої, Ічнянщино!

18 травня своє професійне свято відзначили працівники музейної справи, а 20 травня – працівники культури та аматори народного мистецтва. З цієї нагоди у районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт – вшановували тих, хто займається аматорською творчістю, відроджує духовні скарби нашого краю, береже його історичну спадщину та дбає про культурний розвиток і дозвілля земляків.
Голови РДА Сергій Рубашка та районної ради Євген Баранович, їх заступники, начальник районного відділу культури і туризму Людмила Вакуленко вітали працівників культури та музеїв із професійними святами, висловлюючи щиру подяку аматорам народного мистецтва, які за покликом серця доносять до людей безцінні перлини народної мудрості, розширюють горизонти наукових та професійних доробок. Зокрема, Сергій Васильович у своєму виступі наголосив, що робота працівників культури забезпечує спадкоємність збереження та розвитку духовних традицій і скарбів українського народу, дарує людям радість.
Перші особи району високо оцінили діяльність культпрацівників, які докладають зусиль до формування смаків та національної свідомості.
За вагомий внесок у розвиток культурного життя району, активну суспільно-громадську позицію та з нагоди свята спільними Почесними Грамотами РДА і районної ради було нагороджено кращих працівників культурної сфери: директора Дорогинського сільського будинку культури Оксану Удовиченко, завідувачку Сезьківського сільського клубу Валентину Корсун. Подяками та Почесними грамотами районного відділу культури відзначили творчість і талант колективу методичного кабінету РБК та близько десяти працівників цієї сфери діяльності.
По закінченні урочистої частини, винуватці свята, які звикли виступати зі сцени, самі стали глядачами. Своїх колег вітали кращі виконавці району, ще раз засвідчивши, наскільки Ічнянщина багата талантами, додаючи присутнім гарного настрою та приємних вражень.
Наші працівники культури та аматори народного мистецтва володіють величезним творчим потенціалом, який втілюють у життя. Їхні досягнення – це зміцнення авторитету рідного міста й району. Тож нехай вагомі здобутки митців зігрівають серця людей, згуртовують усіх на добрі та корисні справи!
Микола Смілик
Фото автора

На знімку: Культпрацівники району
Переглядів: 546 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук