"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 15 » Відчули велич Карпатських гір та підкорили Говерлу
13:38
Відчули велич Карпатських гір та підкорили Говерлу

Чудовий настрій, дружнє оточення, приємне спілкування, неповторні краєвиди – усе це відчула кілька днів тому учнівська молодь військово-патріотичних команд «Залізний кулак» з Гмирянської школи та «Нащадки козаків» – з гімназії. Вони побували в цікавому поході – побачили велич Карпатських гір та безкрайність неба.
Протягом дев’яти днів чотирнадцять юних мандрівників разом зі своїми наставниками – Олександром Лисицею та Ігорем Кізубом, подорожували знаменитими горами. Вони здолали нелегкі підйоми: піднялися на Петрос, Велику і Малу Близницю, побували на скелі Жандарм та підкорили найвищу вершину Карпат – Говерлу, яка має 2061 м над рівнем моря. Спали в наметах, готували на вогнищі й активно відпочивали.
І хоча погода не завжди сприяла їхнім задумам, школярі дуже задоволені поїздкою та з радістю поїхали б ще не раз, бо отримали неперевершені враження.
Здійснити туристичну подорож допомогли депутат обласної ради Віктор Кияновський, помічник президента Групи компанії «Правіо» Валентин Запорощук .
Валентина Кулачок
Переглядів: 366 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук