"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » Відбувся ІV Всеукраїнський військово-патріотичний збір молоді
17:12
Відбувся ІV Всеукраїнський військово-патріотичний збір молоді

  Минулого тижня, на базі 1-ї окремої танкової бригади 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокована у селищі Гончарівське на Чернігівщині, під патронатом Президента України стартував четвертий етап Військово-патріотичного збору молоді з активною життєвою громадянською позицією. Захід присвячений Дню Партизанської слави, а його організатором виступила Всеукраїнська громадська організація Громадський рух  «За Майбутнє».

[ ?]

   У відкритті збору взяли участь Віце-прем’єр-міністр України Володимир Сівкович, перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, голова Чернігівської райдержадміністрації Микола Кудрик.

   Для участі у військово-патріотичному зборі прибуло 300 юнаків і дівчат з 14 регіонів України. Це студенти перших – четвертих курсів вищих навчальних закладів та школярі 9-11 класів.

    Володимир Сівкович привітав учасників збору та ознайомився з матеріально-технічною базою частини. Він звернувся до учасників військово-патріотичного збору: «Ми, українці, маємо ділами доводити патріотизм! Майбутнє нашої держави залежить від вас».

   Як президент Федерації дзю-до України Володимир Сівкович подарував юним учасникам 17 комплектів кімоно. Ця спортивна форма дістанеться кращим за підсумками збору.

   Вітаючи студентів та школярів, які зібралися у Гончарівську, Станіслав Прокопенко зазначив: «Проведення цього збору стане ще однією сторінкою вшанування ветеранів» і висловив сподівання, що час проведений на території військової частини запам’ятається юним патріотам на все життя.

Віктор Бондар

На фото до тексту: Віце-прем’єр міністр Володимир Сівкович та перший заступник голови Чернігівської ОДА Станіслав Прокопенко

Переглядів: 676 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук