"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 19 » Весняні перемоги ічнянських боксерів
13:10
Весняні перемоги ічнянських боксерів

Усі спортсменки здобули «золото»
Катерина Рогова, Кароліна Махно, Анастасія Шпанюк, Ольга Возняк та Катерина Хижняк взяли участь міжнародному турнірі «Кубок Карпат». Усі спортсменки здобули «золото»!

Змагання, що відбулися у квітні у м. Надвірна на Івано-Франківщині, зібрали близько ста боксерок з Казахстану, Німеччини, Польщі та України. Національну збірну представляли п’ять вихованок Ічнянського спортивного клубу «Берег». Тренер Олег Кравець відзначив, що змагання пройшли на досить високому рівні. Усі вихованки показали хороший бокс і довели, що вони кращі з кращих. П’ять золотих нагород – підтвердження цьому.

Юля Дем’яненко знову перемогла суперниць
Вихованка Ічнянського спортивного клубу «Берег» Юлія Дем’яненко виборола перемогу на міжнародному турнірі з боксу у Білорусі.
Змагання відбулися з 2 до 6 травня у м. Гомель. У них брала участь й українська національна збірна у складі шістнадцяти спортсменок, яку представляла й наша Юлія Дем’яненко. Ічнянська боксерка була найсильнішою у ваговій категорії до 48 кг, перемігши своїх суперниць. Скарбничку своїх нагород українські дівчата поповнили чотирма золотими, чотирма срібними та трьома бронзовими медалями.
Для 18-річної Юлі, яка вже є майстром спорту, – це перший дорослий турнір міжнародного рівня у її кар’єрі. І вона вкотре довела свою непоборність. Адже на турнірі в Гомелі окрім команди України та, власне, Білорусі свою боксерську силу демонстрували й спортсмени з Росії, Молдови та Казахстану.
Фінансову підтримку надав Віктор Кияновський. Без його допомоги Юля не змогла б поїхати на змагання, бо держава не фінансує турніри такого рівня.

Із Всеукраїнського турніру – чотири «золота» та два «срібла»
4-6 травня Ніжинщина зібрала боксерів з міст, сіл та селищ Чернігівської області і міста Києва, де відбувалася відкрита першість Чернігівської обласної організації ФСТ «Колос» з боксу серед ДЮСШ під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» У Всеукраїнському турнірі мірялися силами й семеро ічнянських юнаків – вихованців «Берега», які вибороли чотири «золота», два – «срібла».



Спортивний клуб «Берег» за свою семирічну роботу здобув 15 медалей світового рівня.


У квітні, у Дорогинці та Припутнях відкрили відділення СК «Берег». Заняття проводяться у спортивних залах місцевих навчальних закладів. Тренують майбутніх чемпіонів Олег Кравець та Олександр Роговий.

Світлана Цюпка
Фото надане Олегом Кравцем
Переглядів: 374 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук