"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 10 » Великодні подарунки для бійців
10:42
Великодні подарунки для бійців
Волонтери БО «Тиловий фронт Ічнянщини» напередодні Пасхи відвезли гуманітарний вантаж у зону АТО воїнам 93-ї бригади в Дніпропетровську, 36-ї в Мангуші та 56-ї в Чамарлику, розміщені неподалік Маріуполя.
Депутат обласної ради Віктор Кияновський надав транспорт для поїздки, перерахував десять тисяч гривень, нза які закупили літній одяг, взуття, ліки від простуди та придбав за 1300 гривень маскувальний халат для розвідника Миколи Сірука. Завод сухого молока та масла надав весь асортимент молочної продукції. У торговому домі «Браво» спекли для воїнів 30 пасок.
900 гривень зібрали працівники територіального центру з обслуговування людей похилого віку.
М'ясо й сало надав приватний підприємець з Гмирянки Дмитро Забуранний, яке тушкувала Надія Дворецька. Відправили бійцям і мелене сало з часником та салати «капуста з червоним буряком» та «морква по корейські», які приготували Людмила Бриця, Ірина Пугач, Яна Боброва, Надія та Вікторія Асланові. Також бійцям відвезли консервацію та картоплювід фермера Григорія Наталухи. Він також надав три тисячі гривень контрактнику Ігорю Кондратенку, який проходить курс реабілітації і протезування в Київському інституті травматології та ортопедії.
Сало, крупи, олію, макаронні вироби та засоби гігієни збирали ічнянка Світлана Майдан громади сіл Гужівки, Городні, Гмирянки та Івангорода. Серед вантажу були малюнки й обереги, які виготовили учні ЗОШ №1, №4 та №3, останні передали бійцям ще й власноруч виготовлену маскувальну сітку.
Спільними зусиллями зібрали майже три тонни допомоги, яку завантажили Анатолій Курибло та Михайло Шевченко. Відвіз освячений Віталієм Ясенівкою вантаж Леонід Яровий у супроводі волонтерки Людмили Бриці.
На даний момент бійці Української армії мають велику потребу в літньому одязі і взутті. Тому волонтери «тТилового фронту» звертаються до всіх небайдужих жителів району допомогти закупити літні речі.
Ніна Кошмар,
голова БО «Тиловий фронт Ічнянщини»
Переглядів: 461 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук