"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 29 » Вчилися на умовних пожежах, щоб швидше упоратися зі справжніми
15:06
Вчилися на умовних пожежах, щоб швидше упоратися зі справжніми

Ічнянські та парафіївські рятувальники «гасили» пожежі у багатоквартирних житлових будинках. Щоправда, не справжні, а умовні.
Пожежники у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору гасили умовне полум’я, яке, за легендою, вирувало у підвалах та квартирах. Ічнянські рятувальники «боролися» з вогнем у п’ятиповерхівці на вул. Воскресінській, парафіївські – у триповерхівці на вул. Тараса Шевченка.
Загалом було залучено 16 фахівців у місті та 12 у селищі, а також по одній пожежній машині.
– Однією з проблем, з якою нам довелося зіштовхнутися під час навчань, є неправильне паркування автівок у дворах та біля під’їздів багатоквартирних будинків. Водії ставлять свій транспорт аби де. У разі надзвичайній ситуації, це може зашкодити швидкій та вчасній евакуації жителів будинків. Також важливо, аби люди не захаращували підвали горючими предметами: ганчірками, ящиками, хатнім непотребом тощо., – зазначив головний інспектор Ічнянського РВ УДСНС в Чернігівській області Назарій Бобошко.
Під час навчань рятувальники роз’яснили мешканцям будинків, які дії треба вчиняти у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 443 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук