"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 6 » Вбив колишню дружину і намагався вкоротити віку собі
07:45
Вбив колишню дружину і намагався вкоротити віку собі
28 травня на території комунгоспу в Ічні сталася трагедія. Під час сварки чоловік викруткою убив колишню дружину, а потім і собі завдав удар в область серця. Зранку того дня до Ічнянського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення закривавленого тіла місцевої жительки.
На місце події прибула слідчо-оперативна група та керівництво відділення поліції. Каретою «швидкої» непритомну 43-річну Любов Заєць доставили до реанімаційного відділення, але врятувати жінку медикам не вдалося, вона померла від отриманих ран грудної клітини.
За словами працівників, о восьмій ранку Люба прийшла прибирати, зайшла в роздягальню переодягтися… Раптом вони почули її несамовиті крики. Жінка вибігла на вулицю і впала без свідомості. Налякані колеги викликали «швидку».
Того дня її колишній чоловік Віталій Заєць, що працював тут трактористом, теж прийшов на підприємство. За його словами, щоб умовити колишню дружину відновити шлюб. Але між ними виникла сварка і чоловік викруткою завдав жінці тілесних ушкоджень в область грудної клітини, а потім і собі.
Віталія теж доставили до реанімаційного відділення, де він проходив курс лікування. Медики дають позитивний прогноз щодо його швидкого одужання.
– Віталій проробив у нас трактористом тринадцять років, Люба – прибиральницею – дев’ять, – розповідає начальник КП Ічнянського ВУЖКГ Анатолій Бабак. – До роботи ставилися добросовісно. З Любою вони розлучилися, але жили разом. Ростили двох діток: доньку – першокласницю та чотирирічного сина. У Люби є ще двоє заміжніх доньок від першого шлюбу. Що сталося того дня з Віталієм, важко зрозуміти. Останнім часом почав випивати. Я відправив його у відпустку, кажу, йди відпочинь. Ця трагедія сколихнула увесь колектив. Ніхто й подумати не міг, що він може таке вчинити.
За повідомленням сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, інформація про дану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі триває досудове розслідування.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 519 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук