"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Варто берегти те, що маємо
14:21
Варто берегти те, що маємо
У час, коли космічні кораблі борознять простори Всесвіту, а учасники виборчих перегонів заради перемоги готові особисто воду на Марс возити – звичайним людям доводиться жити у злиденних реаліях сьогодення. Всі обіцяють світле майбутнє, а людям хоч би не втратити те, що вони вже мають…
Днями до редакції надійшов лист від пенсіонерки Ніни Черненко із Сезьок. Хоча приводом до його написання став ось уже кілька місяців непрацюючий телефон, скаржиться вона не тільки на зв’язок.
«Є і кольоровий телевізор, і радіо, однак вмикати їх не хочеться. Кругом про війну тільки і говорять та про трагедії. І нікому нічого не потрібно, лишень все домовляються. А війна іде, молодь гине… У газетах – одні передвиборні агітації, обіцяють, що зроблять і те, і се. Та краще не обіцяли щось нове зробити, а полагодили те, що вже є. Наприклад, мій стаціонарний телефон встановлений ще у 1998-му. Весь час працював безперебійно. А цього року почав то тріщати, то густи, поки і зовсім замовк. Вже два місяці телефон не працює, хоча я за нього справно плачу…»
Підготував Андрій Грудницький
Переглядів: 445 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук