"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Березень » 30 » Вартість паїв коливається від 870 до 5500 гривень
10:18
Вартість паїв коливається від 870 до 5500 гривень
У Рожнівці підвищилася плата за пай із 3,4 тис. грн. («чистими») до 5,5 тис. грн. Допомога пайовикам при народженні дитини збільшилася з трьох до п’яти тисяч, на поховання – з 400 грн. до тисячі. В рахунок паю можна отримати цукор, борошно і зорати город. Необхідно повипилювати проблемні дерева вздовж траси.
Бурімка – село газифіковане, і хоча ціна на газ піднімається, тут навіть клуб, чи не єдиний у районі, опалювався і проводилися вечори до всіх свят.
19 березня на збори до Мартинівки прибули представники всіх чотирьох сільгосппідприємств, які орендують паї: ПрАТ «Кремінь», ПП «АгроКІМ», ПАТ «Агросвіт», СТОВ «Інтер». Вони обіцяють допомогти з ремонтом доріг, виділяють по 300 грн. на оранку городів. Керівник ПрАТ «Кремінь» Олександр Сенчик пропонує орати безкоштовно городи площею до 30 сотих. Вкотре піднімалося питання ремонту будинку культури. Планують ліквідувати сміттєзвалище за селом і продовжити вуличне освітлення до кінця села.
20 березня під час сходу в Ольшані порушувалася проблема автобусного сполучення з райцентром. До вже існуючої лінії вуличного освітлення планують додати 4-5 ліхтарів. Виготовлена проектна документація на реконструкцію приміщення колишньої контори під дитсадок. У селі підростають 40 дошкільнят, тож питання реорганізації школи із ЗОШ І-ІІІ ст., де навчаються 42 учні, в ЗОШ І-ІІ ст. залишається відкритим. На жаль, погіршилася криміногенна ситуація, здійснено багато крадіжок.
25 березня в Хаєнках вирішувалися питання низької плати за паї (870 грн. «чистими»). СТОВ «Інтер» обіцяє наступного року нарахувати більше, 1100 грн. Серед проблем – нерегулярний підвіз дітей до школи через нестачу коштів на пальне. Двоє учнів їздять до Дружбинської школи, 11 – в Ічню. Загрозливе становище з місцевим ставком, куди потрапляють недоочищені стоки з очисних споруд: риби немає, купатися не можна, корови тієї води не п’ють.
Наталія Черненко
Переглядів: 473 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук