"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Листопад » 27 » Вантаж для земляків
16:25
Вантаж для земляків

У вівторок із зони АТО повернулися волонтери, які їздили на лінію вогню з гуманітарною допомогою для українських військових. Про поїздку на схід розповів голова громадської організації «Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району» Сергій Петраускас.
– Поїздка була важкою, головним чином через розбиту дорогу. Проїжджали Слов’янськ, Краматорськ, Артемівськ, Попасну, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Новоайдар, Красноріченськ. Зі мною ще їздили Тетяна Дорошенко та В’ячеслав Бабич. Загалом нашим хлопцям доставили майже півтори тони вантажу, серед якого були й іменні передачі від рідних.
До організації цієї поїздки активно долучилися школярі. Зокрема гроші збирали учні гімназії, а Більмачівські школярі з метою збору коштів навіть провели ярмарку. Долучилися до благодійної справи також жителі Вільшани та Більмачівки, ГО «Підприємець Ічнянщини», фермерське господарство «Русь» та ТОВ ФК «Сінком-Ічня». Невдовзі плануємо знову їхати на схід. Маршрут має пролягти через Красноармійськ, Вугледар, Волноваху, Маріуполь, Володарське.
Андрій Грудницький
Переглядів: 481 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук