"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 1 » Вантаж для медиків та жителів «сірої» зони
15:56
Вантаж для медиків та жителів «сірої» зони
Новий тент на військовий автомобіль, картоплю, мед, молочну продукцію та інше доправили на Луганщину 20 лютого ічнянці Леонід Яровий та Віктор Сапсай для медиків 58-ї мотопіхотної бригади, де служить наша Людмила Бриця. Жителям одного із сіл «сірої» зони теж передали харчі. Поїздку організувала благодійна організація «Тиловий фронт Ічнянщини».

Все розвантажили у Лисичанську, де розташована база медичної роти. З Людмилою не побачилися, бо вона саме була на передовій.
– Тут постійно стріляють, – розповіла у телефонній розмові Людмила Бриця. – Нещодавно наша бригада втратила сержанта Дмитра Сискова з Чернігова. Під час потужного обстрілу пораненого контрактника терористи захопили у полон. Бійця можна було врятувати, проте вони не надали йому медичної допомоги. Хочу сказати, що дякуючи саме волонтерам наша рота укомплектована ліками та оснащенням. Серед наших пацієнтів – і мешканці одного із сіл «сірої» зони. Коли передавали місцевим жителям харчі від ічнянців, бабусі плакали.
– Транспорт для поїздки та кошти на новий тент для КрАЗа надав депутат обласної ради Віктор Кияновський, – розповіла голова благодійної організації «Тиловий фронт» Ніна Кошмар. – До збору вантажу також долучилися маслозавод, депутат Ічнянської міської ради Григорій Наталуха, керівник ПрАТ «Кремінь» Олександр Сенчик, афганець Микола Каплюк, приватний підприємець Ігор Ємець з Ічні, районна спілка бджолярів. І хоча високопосадовці нашої держави звітують про повне забез-печення армії, насправді це не так. Тож поки бійці стримують ворога, треба їм допомагати та всіляко підтримувати морально й матеріально.

Світлана Цюпка
Переглядів: 466 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук