"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 22 » Вальс кружляє у танку – ми востаннє в дитсадку
14:40
Вальс кружляє у танку – ми востаннє в дитсадку

Цього року свій перший навчальний заклад закінчать 257 дошкільнят району. 15 травня особливий день був і в Ічнянському дитсадку №5: проводжали до школи 17-х вихованців.
На святі – дівчатка у бальних сукнях, хлопчики – у костюмах – все як у дорослих, навіть зачіски. Діти ділилися своїми мріями, читали вірші, співали й танцювали з Буратіном та Будильником.
Завідувач дошкільного закладу Людмила Глушко побажала майбутнім першокласникам щасливої дороги у доросле життя та кожному вручила набір кольорових олівців. Материнське благословення на навчання діти отримали від Людмили Новоселець. Від імені всіх батьків вона подякувала працівникам дитсадка за любов і турботу про їхніх дітей.
У вихователя старшої групи Маргарити Яременко – це десятий випуск за більш ніж двадцять років педагогічної роботи. Нині вона працює над проблемою «Вплив ігрової діяльності на розвиток творчих здібностей дітей старшого дошкільного віку», адже гра – це провідний засіб навчання і всебічного розвитку дошкільнят.
Промайне літо – і нинішні вихованці старшої групи вже за шкільними партами продовжать розвиватися і пізнавати світ, спочатку теж за допомогою гри.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 546 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук