"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Травень » 7 » Валерій Давиденко зустрівся з виборцями і привіз медпрепарати
11:45
Валерій Давиденко зустрівся з виборцями і привіз медпрепарати

Народний депутат України Валерій Давиденко 30 квітня провів у Ічні особистий прийом громадян. Центральній районній лікарні, проблемами якої він постійно опікується, цього разу надав медпрепарати першої необхідності.
Спілкуючись із медиками, Валерій Давиденко, наголосив на тому, що галузь охорони здоров’я потребує суттєвих змін і комплексного підходу в запровадженні медичної реформи: кошти повинні «ходити» за пацієнтом, а не навпаки. Нардеп подав шість законопроектів, спрямованих на підтримку сільських жителів та розв’язання їхніх проблем. Два уже пройшли друге читання. До того ж команда депутата має кілька проектів щодо поліпшення становища селян, котрі будуть реалізовані найближчим часом.
На особистий прийом до громадської приймальні завітали близько двадцяти жителів району. Виборці зверталися і з громадськими проблемами, і з особистими. Неодноразово порушували питання безкоштовного обслуговування в медичних закладах області, зниження тарифів на комунальні послуги, земельні питання тощо. Як наголосив Валерій Давиденко, кожне звернення буде розглянуто й опрацьовано.
Андрій Грудницький

Народний депутат Валерій Давиденко передав головному лікарю ЦРЛ Дмитру Івасюку медпрепарати та сертифікати до них.
Фото автора
Переглядів: 455 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук