"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 1 » Валерій Давиденко зустрівся з виборцями
14:00
Валерій Давиденко зустрівся з виборцями

24 березня народний депутат України Валерій Давиденко провів особистий прийом громадян в Ічні, зустрівся з керівництвом водоканалу та відвідав Парафіївську територіальну об’єднану громаду.
На особистому прийомі у нардепа побували 34 жителі району. За допомогою зверталися й керівники дошкільних закладів, районної ветеранської організації. Зокрема, начальник відділу освіти Світлана Нагорна, яка повідомила, що 25 березня, мають припинити газопостачання освітніх закладів району через борг, що перевищив мільйон гривень. Народний депутат відразу ж зателефонував до представників газопостачальної компанії, фінвідділу. Проблему було розв’язано. Наразі заклади освіти опалюються, оскільки борг частково вдалося погасити.
Жителі Дзюбівки просили посприяти у підведенні водогону. Дружбинці нарікали на високі тарифи на опалення, андріївці – на бездіяльність поліції у розкритті злочинів стосовно крадіжок у селі. Ці питання депутат пообіцяв узяти на контроль. Доручив юристу вивчити справу щодо високих тарифів на опалення у військовому містечку. Також люди зверталися з особистих проблем: працевлаштування, оренди майнових паїв, коштів на лікування.
Валерій Миколайович немало зробив для людей. Тому вони не лише просили допомоги, але й дякували за підтримку та співчуття. Зокрема, Надія Омельченко з Іржавця, Михайло Бортник з Парафіївки та ічнянка Валентина Литвиненко – за надану матеріальну допомогу на лікування, а родина Миколенків із Ічні – за поміч у визволенні з полону сина Валентина, учасника бойових дій в АТО та неодноразову допомогу на лікування.
Цього ж дня Валерій Давиденко спільно з міським головою Оксаною Андріановою зустрілися з керівництвом водоканалу. Обговорювали питання реконструкції очисних споруд, будівництва водогонів у межах району, забезпечення громад якісним водопостачанням та водовідведенням.
У зустрічі з нардепом у Парафіївській територіальній об’єднаній громаді брали участь в. о. голови РДА Олександр Бондар, голова райради Григорій Герасименко, головні лікарі: ЦРЛ Дмитро Івасюк та ПМСД Оксана Денисенко, селищний голова Валентина Карпенко. Обговорювали питання соціально-економічного розвитку громади та реформування медичної галузі.
Валерій Давиденко наголошував, що розв’язати більшість проблем можна буде тільки тоді, коли об’єднані громади стануть господарями грошових ресурсів. Бо саме вони, а не хтось інший, має вирішувати, куди і як витрачати власні кошти. Нардеп також зазначив, що представляє у Верховній Раді Всеукраїнську Асоціацію сільських і селищних рад, яка активно підтримує питання децентралізації та об’єднання громад.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото автора
Переглядів: 482 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук