"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 9 » В Ічню їхав Президент. Не доїхав
14:54
В Ічню їхав Президент. Не доїхав
Цього року, принаймні тричі, ічнянці чекали на високих гостей зі столиці. Ось і нещодавно Ічню збирався відвідати Президент України Петро Порошенко. Напередодні приїздила його охорона, визначила місце для вертолітного майданчика, про всяк випадок підготували реанімацію. Чим провінційне містечко зацікавило чиновника найвищого рангу?
Ще з літа ічнянці активно обговорюють новину, нібито в Ічні відкриють шоколадну фабрику на місці спиртового заводу. Зараз він у державній власності і не входить до переліку об’єктів на приватизацію. Поки що. У листопаді Кабінет Міністрів України підтримав проект Закону «Про демонополізацію та впровадження ринкових засад функціонування спиртової галузі». Законопроектом регламентується процедура роздержавлення держпідприємств спиртової галузі.
З прийняттям закону спиртозавод можуть купити. Але невже гарант хотів особисто ознайомитися з об’єктом приватизації? Невже у нас і справді збудують шоколадну фабрику? Запитавши про це, по секрету, людей обізнаних в державних справах, замість відповіді почув глибоке, але якесь театральне здивування.
Але крім чуток є офіційна інформація щодо запланованого візиту Президента в Ічню. Голова райдержадміністрації Олександр Бондар розповів, що гарант збирався до нас, на запрошення губернатора, подивитися відремонтовану дорогу «Талалаївка-Ічня». Мовляв, ремонт виконаний дуже якісно, але ціна робіт виявилася найнижчою в Україні. Цю ж дорогу свого часу, нібито, збирався відкривати сам Прем’єр-міністр Гройсман.
Андрій Грудницький
Переглядів: 456 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук