"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Квітень » 7 » В Ічні виявлені артилерійські снаряди
13:22
В Ічні виявлені артилерійські снаряди
Під час виконання земляних робіт по вул. Залізничній 3 квітня працівники КП ВКГ «Ічень» виявили 16 артилерійських снарядів часів Другої світової війни калібром 76 мм. Наступного дня – ще один. Знахідки були знищені групою піротехнічних робіт.
З метою недопущення нещасних випадків нагадуємо, що у разі виявлення вибухонебезпечного чи зовні схожого з ним предмета необхідно зупинити роботу, установити попереджувальні знаки чи огородження та негайно повідомити про небезпечну знахідку за телефонами 2-14-60, 101, 2-15-63, 102, 2-14-45.
Категорично забороняється вибухонебезпечні предмети брати в руки, наносити по них удари, пробувати розібрати, здавати як металобрухт, розводити над ними вогонь.

За тиждень – п’ять пожеж
За перший тиждень квітня в районі трапилося п’ять пожеж, у більшості випадків горіла суха трава.
1 квітня внаслідок пожежі, котра виникла у житловому будинку, вогнем знищено покрівлю по всій площі, частково пошкоджено перекриття та стіну площею 8 м кв. Імовірна причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів.
Наступного дня через можливе необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа на відкритій місцевості в с. Ольшані. Вогнем знищено 8 га сухої трави.
Того ж дня і з тієї ж імовірної причини горіла трава і на відкритій місцевості біля с. Петрушівки. Унаслідок пожежі вогнем знищено 0,3 га сухої трави.
А 3 квітня 0,2 га сухої трави знищено в господарстві жительки Гужівки. Причина – необережне поводження господарки з вогнем.
У понеділок, 3 квітня, в с. Гейцях у господарстві палали господарча будівля та гараж. Унаслідок пожежі знищено господарчу будівлю, майно, покрівлю і перекриття по всій площі та майно гаража. Причина встановлюється.

Щоб вогонь не завадив святкуванню
Напередодні Великодня з метою запобігання виникнення пожеж у церквах працівники райвідділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій здійснили рейдові перевірки щодо дотримання правил пожежної безпеки у храмах. Зокрема, перевіряли справність електромереж, шляхи евакуації та наявність достатньої кількості вогнегасників у приміщеннях. Крім того, провели роз’яснювальні бесіди з настоятелями церкви і обслуговуючим персоналом.

Олександр Кобзар, начальник районного відділу УДСНС
Переглядів: 398 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук