"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » В Ічні відкрився новий завод
09:06
В Ічні відкрився новий завод
Компанія «Сідко Україна» 30 вересня офіційно відкрила в Ічні першу чергу заводу з переробки соняшника, проса та інших сільськогосподарських культур, які в подальшому використовуються у виробництві кормів для птахів. Підприємство має закордонні та вітчизняні інвестиції. Засновниками значаться естонець Марк Ейвін та міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.
Згідно поширеної інформації серед Інтернет-ЗМІ, виробнича потужність підприємства становить 80 тонн на добу при двозмінній роботі. Річна продуктивність – до 25 тис. тонн.
Партнерами заводу є більше 50 фірм з країн ЄС і Японії. Поставка продукції здійснюватиметься автомобільним транспортом і морськими суднами. Для ефективного використання морських перевезень проектується завантажувальний вузол в контейнери, який буде запущений до листопада цього року. На першому етапі підприємство планує відвантажувати з Ічні, транзитом через морські порти, до 60 контейнерів на місяць.
За неофіційною інформацією підприємство дало району десять нових робочих місць. Чи це так – невідомо, адже в компанії утримались від коментарів. Через Ічнянський центр зайнятості туди працевлаштовані двоє людей та є заявка ще на два вакантні місця.
Андрій Грудницький
Переглядів: 397 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук