"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Лютий » 1 » В Ічні відбувся турнір з настільного тенісу
16:09
В Ічні відбувся турнір з настільного тенісу

За перемогу у тенісному турнірі 20 січня боролися команди з Ічні, Чернігова, Ніжина, Прилук та Ромнів – всього 41 учасник. П’ять із них представляли наш район.
Змагання пройшли у спортивній залі гімназії. Організували турнір багаторічні гравці Анатолій Брусенко та Василь Іваньков.
Найкращий результат серед наших спортсменів в Анатолія Брусенка – «срібло» у категорії «від 50-ти років» та «бронза» спільно із Сергієм Виноградовим у парних змаганнях.
На жаль, іншим нашим спортсменам не вдалося переграти гостей у категорії «до 50-ти років». Та, як стверджують самі учасники, головне не перемога, а сама гра.
Переможці отримали дипломи та грошові нагороди.
– Нині настільний теніс стрімко розвивається та є одним із популярних видів спорту на Ічнянщині. До нього залучаємо і молодь, і дорослих. І вже незабаром, а саме 17 лютого, на базі Іржавецької школи відбудеться районний турнір серед дітей та молоді, а також особисто-командні змагання у трьох вікових категоріях серед чоловіків та загальні – серед жінок, – зазначив головний спеціаліст сектору молоді та спорту РДА Олександр Роговий.
Світлана Цюпка
Фото надане Олександром Роговим
Олександр Роговий нагороджує Анатолія Брусенка
Переглядів: 545 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук