"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 26 » В Ічні пройшов Марш Героїв
14:10
В Ічні пройшов Марш Героїв

У четверте в Ічні відбулися заходи з нагоди Дня Героїв.
В офіційній частині заходу участь взяли представники держустанов, учні Ічнянської ЗОШ №4, учасники російсько-української війни, солдатські матері, представники національних об’єднань та жителі міста. Військовий капелан отець Димитрій провів заупокійну літію за всіма загиблими, що віддали життя за незалежність України. На жаль, серед них і наші земляки – вбиті окупантами Станіслав Кривонос, Володимир Моісеєнко та трагічно загиблий вже в мирному житті Олег Топтун.
Продовжився патріотичний захід врученням нагород та подарунків. Зокрема керівник обласної організації ВО «Свобода» Руслан Андрійко вручив грамоту і приз учениці 9 класу Ічнянської гімназії Катерині Тименко за зайняте третє місце у Всеукраїнському конкурсі есе «Мама Героя», який проводила ГО «Яворина». Дівчина розповіла у своєму творі про маму Героя Небесної Сотні Василя Прохорського – Світлану Діденко. Грошову винагороду дівчина пообіцяла передати матері загиблого патріота. До речі, твір нашої землячки визнали одним із кращих з-поміж 500 творчих робіт. Також за зайняте друге місце у фотоконкурсі «Два полюси дитинства», який організувала обласна служба сім’ї, дітей та молоді, нагороду вручили Олегу Куриленку за фото «Мій тато – герой». А ще на заході дітям загиблих Володимира Моісеєнка, Станіслава Кривоноса та Олега Топтуна подарували патріотичні книги.
Закінчилося вшанування Маршем Героїв вулицями міста. Учасники АТО на чолі колони несли портрети Станіслава Кривоноса, Володимира Моісеєнка та Олега Топтуна. Учні ЗОШ №4 пронесли центральними вулицями жовто-синій стяг. Завершилося все гуртовим виконанням Гімну України.
Андрій Грудницький
Переглядів: 411 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук