"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Серпень » 4 » Уже три роки, як немає Володимира Моісеєнка
14:33
Уже три роки, як немає Володимира Моісеєнка
Три роки тому, під час виконання бойового завдання, на Луганщині загинув наш земляк – 40-річний водій 1-ї окремої танкової бригади, сержант Володимир Моісеєнко.
30 липня в Іржавці вшанували світлу пам’ять загиблого. На місці поховання побували рідні та представники громадських організацій «Спілка учасників бойових дій АТО в Ічнянському районі» і «Підприємець Ічнянщини». До могили поклали квіти, а його дев’ятирічному сину Дмитрику передали гостинці. Акція пам’яті відбулася за фінансової підтримки президента групи компаній «Правіо» Валентина Запорощука.
Не забувають загиблого і його бойові побратими – прилучани. Напередодні вони також відвідали могилу Володимира Моісеєнка, пом’янули героя і передали солодощі його сину.
Учасники бойових дій в АТО Олег Куриленко, Юрій Шеменда, Олег Олексенко та депутат міської ради Ярослав Животяга встановили біля пам’ятника флагшток із Державним Прапором України. Такі ж флагштоки планують встановити біля могил учасників АТО Станіслава Кривоноса в Івангороді, Юрія Сороки у Гмирянці, Олега Топтуна у Більмачівці. Таким чином на цвинтарі буде видно місце поховання захисників України. Вони заслужили на пам’ять і шану.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 475 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук