"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Січень » 4 » Успіхами у навчанні звітували учні Гужівської школи
14:16
Успіхами у навчанні звітували учні Гужівської школи
19 грудня, учні Гужівської школи звітували про успіхи, здобуті протягом минулого року, та славили Святого Миколая. Вони декламували вірші, співали, грали на музичних інструментах.
Цього року школа завоювала ІІ загальнокомандне місце в районному етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Цього досягли завдяки зусиллям і старанням Ірини Шинкар (І місця з української мови та біології), Павла Пішти (І місця з історії та англійської мови); Віталія Карпенка (І місця з англійської мови та інформаційних технологій); Руслана Товстенка (І місце з географії та ІІ місце з математики); Софії Шинкаренко (ІІ місце з української мови); Романа Бульби (ІІ місце з математики). Про успіхи у навчанні вони розповідали, бо вірять, що Святий Миколай був їхнім охоронцем весь рік. А місцевий меценат, депутат районної ради від Аграрної партії Микола Буренко допомогав досягти таких успіхів.
Директор школи Тетяна Івченко вручила Подяки учням, вчителям. До вітального слова доєднався Микола Буренко, який і цього року подарував учням і вчителям, які підготували переможців, цінні подарунки. А солодощі отримали всі діти та працівники школи.
Валентина Ляшко,заступник директора з навчально-виховної роботи
Переглядів: 453 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук