"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 3 » Усі медалісти району – ічнянські дівчата!
14:11
Усі медалісти району – ічнянські дівчата!

31 травня відшумів випускний у місті. На нову стежину ступили 57 учнів ічнянських шкіл та гімназії. Загалом школи району випустили цього року 162 учні 11-х класів. З них 27 – з новоствореної Парафіївської територіальної громади. Серед «золотих» та «срібних» медалістів – лише дівчата.
Своїми успішнішими учнями цього року можуть пишатися гімназія та школа №1. «Золото» за здобуті знання отримали Олександра Грищенко, Надія Ключка, Катерина Жигола, Вікторія Штанько з гімназії. Зі «срібним» результатом закінчили навчання Яна та Діана Швець зі школи №1, а також Дарина Забіла з гімназії.
Нагородити медалістів та побажати всім вчорашнім школярам успіхів прийшли на міське свято голова РДА Олександр Бондар, голова районної ради Григорій Герасименко, міський голова Оксана Андріанова. Зокрема, начальник відділу освіти Світлана Нагорна подякувала спонсорам Віктору Кияновському, Юрію Болоховцю та Михайлу Бондарю, які допомагають в матеріальному забезпеченні закладів освіти.
Віктор Кияновський та Юрій Болоховець також привітали випускників із закінченням навчання і подарували книги Станіслава Маринчика «Сузір’я талантів» та Олесі Реути «Ічнянці в АТО. Сто бійців». Авторка останньої, в якої, до речі, донька теж випускниця, звернулася до одинадцятикласників з проханням не забувати наших воїнів, які захищають Україну від російських окупантів. А ще не зраджувати рідну мову, націю.
Щирими словами та дружніми настановами підтримала випускників Зоя Присяжнюк, представник народного депутата Валерія Давиденка, від якого передала вітання, відмінникам навчання – подарунки та відзначила грамотами, а педагогічним колективам – подяки за вчительську майстерність з побажаннями здоров’я і благополуччя.
Багато слів глибокої вдячності лунало у вітаннях та піснях педагогам і батькам. Одинадцятикласники подарували вчителям великий букет квітів з повітряних кульок, який винесли на сцену. А Владислав Охріменко від імені випускників подякував школі за міцні знання, незабутні враження, вірних друзів, прекрасну юність.
Свою любов і найтепліші почуття до найрідніших – батьків – передали зокрема гімназисти у слові«МАМА+ТАТО», яке виклали з кульок.
Щасливої та щедрої долі побажали від імені батьків Ігор Денисенко та Тетяна Іванченко. Схвильовані й горді за своїх дітей, вони благословили їх у незвідану дорогу, покладаючи великі надії та сподівання.
Закружляли випускники у прощальному вальсі. Начебто тільки вчора прийшли до першого класу, а вже, дивишся, які дорослі! Роки, роки… Юнаки танцювали з класними керівниками. Хвилююче кружляли на сцені з татами й красуні-донечки, а з мамами – гарні синочки. Просто супер!
Щирим подарунком для винуватців свята були пісні, хореографічні композиції у виконанні школярів і танцювального колективу районного будинку дитячої та юнацької творчості «Феєрія-Dancе». Уміло створювали гарний настрій ведучі Ірина Пелешук та Ігор Швець. А фінальним акордом урочистостей став салют на площі Перемоги, який присвячений випускникам 2016 року. Він залишиться для нашої юні приємним спогадом у прекрасному майбутньому як і саме свято, і зустріч сонця, і перший день самостійного життя.
Світлана Цюпка
Фото Андрія Грудницького
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]
Переглядів: 585 | Додав: lora | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук