"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 19 » Уночі ічнянці купують хліб та пельмені
16:39
Уночі ічнянці купують хліб та пельмені
З 2015 року в Ічні діє єдиний офіційний у районі цілодобовий магазин. Я поцікавився у власниці торгової точки Анни Павленко, що вночі купують ічнянці.
– Певно, вночі самий ходовий товар – горілка?
– Я теж так думала. Але виявилося, що людям потрібні продукти, які після 22.00 не знайдеш. Зокрема, магазин я порівнюю із цілодобовою аптекою, куди можна прийти при першій потребі.
– Що ж тоді купують?
– Найчастіше, хліб та різні напівфабрикати. А колись близько дванадцятої ночі пельмені купували. А що робити, як схотілося? Навіть на поховання скуповувалися. О п’ятій ранку жінка прийшла за томатним соусом. Вона готувалася до дня народження своєї дитини і зібралася тушити голубці, а соусу вдома не було. Багато людей працюють допізна, хтось приїздить у місто серед ночі, чи повертається із відрядження, або вранці кудись рано виїжджає – тому вони заходять у цілодобовий магазин.
– Чи турбуєтеся про безпеку персоналу, адже вночі все може трапитися?
– Про їх безпеку потурбувалася в першу чергу, бо несу за них відповідальність. Тому працюють відеокамери, є тривожна кнопка, вікна заґратовані. Щоправда, нас вже один раз пограбували. Поки продавець відвертався до товару, троє дівчат віком 20-23 роки поцупили пачку чупа-чупсів та пляшку пива. Це зафіксували камери спостереження Зловмисниць було знайдено.
– Нічна торгівля не заважає жителям прилеглих будинків?
– Я не чула скарг від мешканців, хоча розумію, що їм може бути дискомфортно. Але плануємо перевести магазин у звичний графік роботи, а цілодобовий – відкрити в іншому місці.
– Не боїтеся конкуренції?
– А чого боятися? Маю всі дозволи і ліцензії, продавці працюють офіційно. Цигарки та алкоголь не продаємо неповнолітнім, а продукти завжди якісні. Я не бачу проблеми в тому, що хтось відкриє цілодобовий магазин, хоча, насправді, це не так легко.
Андрій Грудницький
Переглядів: 483 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук