"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Листопад » 4 » Умови відділення гідні столичних лікарень
13:38
Умови відділення гідні столичних лікарень
Я проживаю з чоловіком в Київській області, тому мала можливість народжувати в столиці. Але згадала, які хороші враження залишилися після народження першого сина в ЦРЛ рідного міста Ічня. І цього разу також була не розчарована, а, навпаки, вражена теплим, по-родинному ставленням до породіль, і до мене зокрема, працівників пологового відділення ЦРЛ. Безмежно вдячна моєму лікарю Юрію Попову, а також завідувачці відділенням Ользі Генці за те, що взяли на себе відповідальність за ведення моєї не простої «подвійної» вагітності. Адже зараз з багатоплідною вагітністю направляють народжувати тільки в обласні центри.
Перебувала в лікарні майже місяць і залишилася задоволена побутовими умовами відділення: теплі зручні палати, приємний колір стін з цікавим наочним матеріалом, пластикові вікна, жалюзі, є душова кімната, постійно – гаряча вода, у приміщенні підтримується чистота, завжди смачні супчики та каші в їдальні. Також по-сучасному обладнані палати для мам та новонароджених: широкі зручні ліжка, пересувні ліжечка для маляток, у кожному матрацик з підігрівом, столики для пеленання.
Умови у відділенні нічим не поступаються столичним. Навпаки, дружний та професійний колектив лікарів, акушерів, дитячих медсестер, молодших сестер та багатьох інших працівників відділення створює позитивну атмосферу для породіль та вагітних. Особисто їм вдячна, що за першим вигуком моїх маляток приходили на допомогу, тому не відчувала особливих труднощів в перші дні після пологів. Не хотілося, щоб таке відділення перестало функціонувати. Вважаю, що жінки нашого району і не тільки, заслуговують на можливість народжувати близько від дому, в зручних комфортних умовах під супроводом справжніх знавців своєї справи.
Наталія Коровченко
Переглядів: 411 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук