"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Листопад » 13 » «Українське лего» для дітлахів
15:16
«Українське лего» для дітлахів

Віднедавна в парку ім. С. Васильченка з’явилася досить незвична та оригінальна дитячий ігровий майданчик. Його відразу облюбували дітлахи, адже споруда досить незвична. Майданчик подарував дітям уродженець Ічні, приватний підприємець Олександр Стрижак.
– Із моєї ініціативи у районі встановлено три таких майданчики, – розповідає Олександр. – Зокрема, на вулиці Новій, та на подвір’ї Бережівського дитсадка. Моя фірма займається благоустроєм та ландшафтним дизайном, тож вигадувати щось оригінальне доводиться часто. Майданчики із дерева, які назвали «Українське лего», – це повністю моя ідея. До них можна безмежно додавати різні конструкції, наприклад гірки та драбинки.
Подібних конструкцій в Україні я ще не бачив. Унікальності їм додає технологія штучного старіння дерева, при якій термін експлуатації понад 50 років. Все робиться в ручну, станки тут не застосуєш. На виготовлення трьох площадок було залучено сімнадцять чоловік, які працювали майже двадцять днів.
Ще в планах установити гойдалку поблизу колишнього танцмайданчику, який переобладнали під волейбольну площадку, – підсумував Олександр Стрижак
Андрій Грудницький
Фото автора
Переглядів: 470 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук