"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 31 » Учасників АТО звільнять від військового збору
15:25
Учасників АТО звільнять від військового збору
Законом України від 18.06.2015 року № 548 передбачено тимчасове звільнення від сплати військового збору доходів у вигляді грошового забезпечення осіб, що беруть участь в АТО.
Це стосується працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, осіб рядового, начальницького складу, працівників Міністерства внутрішніх справ України, Управління державної охорони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та інших осіб.
Таке звільнення від сплати військового збору здійснюється на період участі зазначених осіб в антитерористичній операції.
Закон №548 набрав чинності 9 липня поточного року та вводиться в дію через два місяці після набрання ним чинності.

Правом на податкову знижку можна скористатися до кінця року


Шановні мешканці міста та району! Ічнянське відділення Прилуцької ОДПІ інформує, що прийом податкових декларацій від громадян на отримання податкової знижки за підсумками 2014 року здійснюється до кінця 2015 року.
Право на податкову знижку мають громадяни, які в 2014 році отримали дохід у вигляді заробітної плати та: сплачували за навчання закладам освіти, сплачували проценти за іпотечним житловим кредитом, страхували себе або членів своєї сім’ї, оплачували допоміжні репродуктивні технології, всиновлювали дітей або понесли витрати у зв’язку із переобладнанням транспортного засобу.
Якщо платник податку не скористається правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, то таке право на наступні податкові роки не переноситься

Прилуцька ОДПІ
ГУ ДФС у Чернігівській області
Переглядів: 451 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук