"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Лютий » 24 » У родинах атовців Миколенка та Чміля народилися первістки
15:46
У родинах атовців Миколенка та Чміля народилися первістки

Днями дві родини атовців стали щасливими батьками: у них народилися первістки. У Світлани та Валентина Миколенків з Ічні 18 лютого з’явилася на світ донечка Арінка, а 20-го лютого у Марини та Ігоря Чміль із Заудайки – синочок Ярославчик. Саме про це й мріяли чоловіки!
Малята народилися у пологовому відділенні Ічнянської ЦРЛ: хлопчик вагою 4,30 кг, а дівчинка 3,11 кг. В обох подружніх пар були партнерські пологи. Дружини ще знаходилися в операційній під наглядом лікарів-гінекологів Ольги Генці та Юрія Попова, а чоловіки уже тримали на руках своїх малят у перші хвилини їхнього життя. Їх щасливим батькам передала неонатолог Людмила Куліш.
Новоспечені татусі підтримують дружин та піклуються про своїх новонароджених, впевнено беручи їх на руки. Ігор постійно знаходиться біля Марини та Ярославчика, уже вміє й памперси міняти. Валентин працює, тому у лікарню мчить, коли з’являється вільна хвилина.
Батьків переповнюють почуття щастя і радості. Тим паче, що Бог їх почув і послав таких бажаних первістків.
Наразі дітки та їхні мами почуваються добре. Подружні пари з поповненням привітала Спілка учасників бойових дій АТО Ічнянського району.
Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 393 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук