"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 28 » У ритмі танцю
08:48
У ритмі танцю

24 квітня у Прилуцькому міському будинку культури відбувся Перший відкритий регіональний фестиваль хореографії «Свято танцю», присвячений Міжнародному Дню Танцю. Відзначити цей день танцюючи зібралися колективи з усіх куточків нашого регіону. Гостями фестивалю були й хореографічні колективи з Ічнянщини.
На сцені м. Прилуки виступили танцюристи «Мальв» Ічнянської школи мистецтв і «Феєрія-Dance» районного будинку дитячої та юнацької творчості, яким вміло прищепила любов до танцю хореограф-постановник Марина Титоренко. Зокрема, за матеріальної підтримки приватного підприємця Марини Паронко, для колективу «Феєрія-Dance» були пошиті танцювальні костюми.
Свої таланти та майстерність продемонстрував і танцювальний колектив «Сяйво» Парафіївкої дитячої музичної школи (хореограф Ярослава Бєжан).
Хореографічні композиції також представили танцюристи колективу «Ічняночка» громадської організації «Ічнянська міська студія творчого культурного та спортивного розвитку дітей та молоді».
– Моїм найменшим артистам – по три з половиною рочки. Для деяких діток це був особливий день, бо вони виступали вперше. Тому за них хвилювалася найбільше. Але всі вони дуже старалися, і блискуче продемонстрували свої хореографічні здібності, – радіє за своїх підопічних керівник Наталія Левчунь (Юрченко). – Кожен виступ заслуговував на увагу, був цікавий у постановці та виконанні. Яскраві костюми учасників також не залишили нікого байдужим. Це величезна заслуга і батьків, які всіляко підтримують своїх дітей.
Виконавці привезли додому незабутні враження від виступу та дипломи. Зокрема, Наталія Віталіївна повідомила, що у травні «Ічняночка» візьме участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Соняшник», який відбудеться у столиці. Тож відпочивати її танцюристам доведеться ще не скоро.
Світлана ЦЮПКА
Фото Марини Шурди

Наймолодші виконавці з «Ічняночки» танцювали «Бджілку»
Переглядів: 498 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук