"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 1 » У районній раді скоротять штат
14:50
У районній раді скоротять штат
У районній раді запланували звільнити працівників виконавчого апарату. Пов’язано це із зменшенням у наступні роки надходжень до районного бюджету через утворення об’єднаної громади та зменшенням обсягів роботи.
Голова районної ради Григорій Герасименко вже на черговій сесії має запропонувати обсяги скорочення і підготувати нову структуру виконавчого апарату. Як зауважив на сесії Григорій Васильович попередження про звільнення стосується всіх без виключення працівників, тобто і рядового персоналу – водія та техпрацівника.
Проти такого прискорення подій заперечив заступник голови районної ради Микола Небеський. Він відмітив поспішність рішення, адже потрібно дочекатися прийняття нового бюджету районної ради, створення виконкому в Ічнянській об’єднаній громаді для узгодження напрямків роботи. Позицію свого заступника голова районної ради не підтримав і рішення про майбутнє вивільнення працівників все ж прийняли.
Фракція «Нашого краю» стала меншою
Депутата районної ради Валентина Борща виключили зі складу депутатської фракції «Нашого краю». Про відповідне рішення повідомив голова фракції Іван Пащенко під час чергової сесії.
Підставою стало те, що Валентин Борщ намагався пройти до Ічнянської об’єднаної громади від «Аграрної партії», а 2015 року пройшов до районної ради від «Нашого краю». Таку поведінку у фракції визнали неетичною. Також Іван Пащенко запропонував вже колишньому однофракційцю скласти свої депутатські повноваження.
З цього приводу Валентин Борщ наголосив, що був і залишається безпартійним, немає наміру вступати ні в яку фракцію і складати свої повноваження.
Андрій Грудницький
Переглядів: 470 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук