"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Грудень » 22 » У районній раді нові депутати
15:22
У районній раді нові депутати
15 грудня оновився склад депутатів районної ради. У зв’язку з обранням до Ічнянської об’єднаної громади десять народних обранців достроково склали свої повноваження. Замість тих, хто вибув депутатські мандати отримали кандидати, які стояли наступними у виборчих списках партій.
На позачерговій сесії посвідчення новим депутатам вручив голова Ічнянської районної виборчої комісії Олександр Яценко. Їх отримали: Світлана Даценко, Іван Шинкаренко, Віталій Семенець, Віктор Куц, Надія Мельник, Тетяна Хвіст (Аграрна партія); Тетяна Петрухіна (Наш край); Федір Пєтухов (Радикальна партія); Віктор Мілютенко (БПП «Солідарність»); Віктор Давиденко (УКРОП).

Підтримка інвалідів війни
Депутати райради внесли зміни до районної програми, спрямованої на соціальний захист учасників АТО та членів їх сімей. З наступного року гідно з прийнятими змінами вони зможуть отримати матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань. Зокрема, учасники АТО з інвалідністю першої та другої групи зможуть отримати 10 тис. грн., третьої групи – 5 тис. грн. допомоги.

Спортсменам і тренерам платитимуть премії
У рамках районної програми розвитку фізичної культури і спорту районна рада вирішила фінансово підтримувати спортсменів. Тепер за перемогу у чемпіонаті світу серед молоді та юніорів виплачуватимуть 40 тис. грн., за ІІ місце – 30 тис. грн. і ІІІ місце – 20 тис. грн.; за першість на чемпіонаті Європи серед молоді та юніорів – 30 тис. грн., за ІІ місце – 20 тис. грн., ІІІ місце – 10 тис. грн. Така ж премія буде виплачуватися і тренерам спортсменів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 394 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук