"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Листопад » 15 » У Припутнівській школі найбільше учнів – у другому класі. Аж шестеро!
11:18
У Припутнівській школі найбільше учнів – у другому класі. Аж шестеро!

Із 17 навчальних закладів Ічнянської громади у сімох навчається менше 50 учнів. Найменше – Припутнівській дев’ятирічці – 33, троє з яких їздять із Вишнівки.

Найменша школа району

– А могло не бути ні першого, ні третього класів, – розповідає директорка Віра Кузуб. – За два дні до першого вересня ми дізналися, що у село приїхала багатодітна родина Аврамчуків. Вони – переселенці з Луганщини, жили у Менському районі. Тож у перший і третій класи прийшли їхні донька й син. Найбільше дітей ходить у 2 клас – аж шестеро!
Діти навчаються у двох будівлях, в яких загалом десять класних приміщень. Зайшла в одну з них. Тут – учні 6-9 класів. У шостому класі – лише одна учениця, тож вона на індивідуальній формі навчання. Друго- та п’ятикласники – в іншому корпусі. А ще там один клас-комплект, де четвертокласники вчаться разом із третьокласником та першокласницею. Разом усіх п’ятеро.
У класі-комплекті тривав урок. Троє хлопців писали, а вчителька щось пояснювала першокласниці, яка відповідно до вимог нової української школи сидить за одномісною партою. По вільному місцю побачила, що одного учня сьогодні немає.
Аби давати першокласниці знання за новим стандартом, вчитель класу-комплекту Ольга Карапиш пройшла курс підготовки. А ще вона читає усі предмети, окрім іноземної.

У п’ятому класі – урок англійської. Тут навчаються лише хлопці.

Повністю матеріал читайте у «Трудовій славі» №46 від 15 листопада
Переглядів: 969 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук