"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Лютий » 1 » У понеділок автобуси не вийшли на маршрути через поганий стан доріг
15:14
У понеділок автобуси не вийшли на маршрути через поганий стан доріг
Ось уже два тижні водії та пішоходи нарікають на стан доріг: то сніг не прибирається, то дороги не посипаються. З цього приводу до редакції навіть приходила депутат міської ради Ганна Шадура. Говорить до неї було чимало звернень з наріканнями на якість доріг і вона особисто переймалася їх розчищенням. Але, як бачимо, краще від того на дорогах не стало.
18-19 січня район добряче притрусило снігом, місцями висота покрову сягала 40 сантиметрів. Та ніхто й подумати не міг, що на розчищених дорогах буде не набагато краще , ніж після снігопаду.
Сповна «насолодилися» зимовою трасою водії рейсових автобусів. Як розповів автоперевізник Григорій Бабіч, під колесами весь тиждень була така каша, що вартість перевезення зрівнялася з витратами на пальне. При цьому в інших районах, за його словами, дороги в нормальному стані. А в нас дійшло до того, що 29 січня на 15-тьох маршрутах перевізники не випустили автобуси в рейс. Після цього траси почали прибирати від снігового місива, але однак 30 січня ще на десяти маршрутах не було автобусів.
Погодні умови та поганий стан доріг неабияк додали роботи рятувальникам. З 20 по 30 січня їм доводилося 12 разів виїздити на виклики. За десять днів загалом витягли чотирнадцять одиниць автотранспорту: сім фур, п’ять легковиків та два рейсових автобуси. Кожне таке буксирування обходилося пожежникам в 15-20 літрів бензину.
У той же час керівник «Райавтодору» Олександр Даниленко говорить, що проблем на шляхах району немає, техніка і пальне є, а підприємство займалося розчищенням доріг від снігу.
Андрій Грудницький
Переглядів: 456 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук