"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Червень » 10 » У перший день літа – казка
14:23
У перший день літа – казка

1 червня - Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях – наше продовження, здійснення своїх мрій і сподівань. Усі батьки прагнуть, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Перший Міжнародний день захисту дітей був запроваджений у листопаді 1949 року рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок і проведений у 1950 році. В Україні Міжнародний день захисту дітей відзначається з 1998 року.
День цей особливий. 1-го червня відбуваються різноманітні заходи, що підкреслюють увагу до дитячих прав і до формування гармонійної особистості. Традиційними стали доброчинні акції, нагороди, призи. Святкування відбувається повсюдно. Гучніше – у столиці та менш помітне – у провінційних місцинах…
Завдячуючи депутатам обласної ради Віктору Кияновському та Юрію Болоховцю, це прекрасне свято не оминуло й Ічню. Для кількасот маленьких ічнянців святкове дійство розпочалося о 10 годині в районному будинку культури з показу театралізованої казки «Як Омелян царем став» у постановці «Наш новий театр» Прилуцького МБК. Після вистави на дітей чекали солодкі подарунки: морозиво, цукерки та сік. Сповнені емоціями після вистави, діти вирушили розважатися у парк.
Маргарита Зоць
Фото автора
Переглядів: 461 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук