"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Серпень » 30 » У Парафіївському садочку відкрилася молодша група
11:37
У Парафіївському садочку відкрилася молодша група

Напередодні нового навчального рокуу Парафіївці,відкрилася молодша група «Журавлик» у ДНЗ№2. Поріг дитячого закладу переступило 15 малюків. До цього у дитсадку працювала лише старша група, в якій виховувалося 23 дошкільника.
Частина приміщення з 2004 року знаходилася в занедбаному стані. За кошти селищної ради, а це близько 1 млн. грн., його було відремонтовано. В новійгрупі створені усі умови для всебічного розвитку, гри та відпочинку, маленьких вихованців.
Відкривали групу урочисто. Старші вихованці підготували концертну програму: співали, розповідали вірші, танцювали.
Радісну подію з дошкільнятами, їх батьками та колективом дитсадка розділила очільниця громади Валентина Карпенко. А щирі побажання доповнила подарунком – ноутбуком. Завідуюча Алла Андрійко зазначила, що з відкриттям групи додалися й десять нових робочих місць. І хоча не всі працівники працюватимутьна ставку, все ж таки в них є робота. А мами й тата малечітепер зможутьбез хвилювань за нихходити на роботу, бо їхнідіти під наглядом вихователівЛюдмилиКапари та Жанни Пономаренко, які їх навчатимуть та розвиватимуть».
Все облаштовано по-сучасному:закуплено меблі, іграшки. Зокрема, 30 комплектів постільної білизни подарував керівник ПАТ «Блок Агросвіт» Віталій Малюта,на придбання іграшок 5 тисяч гривень виділив директор ПрАТ «Кремінь» Олександр Сенчик та 3 тисячідепутат обласної ради Віктор Кияновський,та гривень для придбання меблів виділив
Нині у Парафіївці 249 дошкільнят, функціонує два дитячі заклади, в яких виховується 80 малюків. А 45 маленьких громадян чекають своєї черги на місце в одному із дитячих садків.
Переглядів: 464 | Додав: 12345 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук