"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Грудень » 2 » У лісі збирають не лише гриби, а й снаряди
13:36
У лісі збирають не лише гриби, а й снаряди

27 листопада ічнянець,1988 року народження, знайшов у лісі, поблизу Крупичполя, артилерійський снаряд часів другої Світової війни калібром 45 мм та привіз додому. Вдома знахідку вирішив почистити та розібрати. Снаряд зачистив, але, на щастя, його застерегли від подальших дій. Він зателефонував у поліцію, а ті – до рятівників.
Наступного дня група піротехнічних робіт обласного управляння Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області у визначеному місці його знешкодила.
Щоб не сталося нещастя при знаходженні вибухонебезпечних предметів, Ічнянський РВ УДСНС України у Чернігівській області нагадує заходи безпеки: зупинити будь-яку діяльність, запам’ятати місце виявлення предмета, установити попереджувальні знаки чи огородження, негайно повідомити про небезпечну знахідку в РВ УДСНС (тел. 2-14-61, 101.), Ічнянське ВП ГУНП України в області (тел. 2-15-63, 102) або в райдержадміністрацію (тел. 2-14-45).
При виявленні вибухонебезпечних предметів категорично ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: брати в руки, наносити по них удари, спробувати розібрати, переносити чи перекочувати їх з місця на місце, поміщати в багаття чи розводити вогонь над ними, збирати і здавати їх як металобрухт.
ПАМ’ЯТАЙТЕ! Після вашого повідомлення фахівці групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Чернігівській області знищать вибухонебезпечний предмет в установленому порядку.
Олександр Кобзар, начальник РВ УДСНС
Переглядів: 420 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук