"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 22 » У Качанівці знімали телесеріал «Кріпачка»
15:38
У Качанівці знімали телесеріал «Кріпачка»
Розкішний палац Тарновських, що в Національному історико-культурному заповіднику «Качанівці», буде закарбований у 48-серійній історичній драмі «Кріпачка», яку знімає ц телеканал СТБ спільно з кінокомпанією Film.ua. . Зйомки на Ічнянщині проходили 14 та 15 березня.
Кінопроект стартував улітку 2017 року.У ньому глядач побачить наймальовничіші куточки України: садибу Чечеля (Хмельницька область), замок Вишневецьких (Тернопільська область), музей М. Пирогова у Вінниці.
Події фільму розгортаються у 19 столітті. Головна героїня – 18-річна красуня Катерина, кріпачка найбагатшого ніжинського поміщика Червінського. Вона виросла в будинку своєї хрещеної матері і під її заступництвом виховувалася як панянка. Коли Катерина стала повнолітньою, її життя змінилося і дівчина відчула всі тяготи свого становища. Доля виявилася нещадною до неї, відібравши всіх, кого вона любить, віддавши її в руки лютій поміщиці. Вона бореться за свою свободу і право бути щасливою.
У драмі знімаються Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Ольга Сумська, Марк Дробот, Олеся Жураковська, Михайло Гаврилов, Ксенія Мішина та інші.
Світлана Цюпка
Переглядів: 634 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук